Adhereix-te al manifest

Les adhesions no es publiquen immediatament, disculpeu.

Anuncis

7 thoughts on “Adhereix-te al manifest

 1. No es pot permetre més temps la vergonya, del reconeixement de persones que van lluitar o van donar suport l’alçament en contra de la República, amb el nomenament de carrers en els municipis de Catalunya. és una vergonya que per una raó o una altra s’ha obviat fins al moment. Vergonya I més vergonya.

  Liked by 1 person

 2. Josep Mª Torres Palacin. Va lluitar en les brigades internacionale, camp de concentració a França. va pertànyer al partit comunista fins a la seva mort, íntim amic d’Antonio Cantano.

  M'agrada

 3. Franco i el franquisme han de morir d’una vegada. Això no vol dir oblit, sinó justícia. Sento vergonya quan travesso l’Ebre i veig aquella monstruositat dominant les aigües què és van tenyir amb la sang vessada per tants republicans. FÀSTIC i VERGONYA.

  M'agrada

 4. Jo estic d’acord amb aquesta iniciativa, és més, visc en un d’aquests carrers. Si es canvia el nom del carrer, com ens afecta als veïns? Escriptures dels pisos, readreçament en tots els llocs ( banc, factures,…)
  Moltes gràcies!

  M'agrada

  1. L’Ajuntament hauria d’abonar el cost dels canvis de domicili, ja que es tracta de complir amb la Memòria Històrica i no ho ha fet amb aquests anys – per tant és responsabilitat seva -.

   M'agrada

   1. no hi ha cap gasto extra, Ajuntament avisa a correus i al registre, correus utilitzarà les dos adreces durant una temporada, i al registre hi haurà la mosca de “carrer x, antigament dit Y”
    Pel que fa a les dades personals, el canvi de DNI per canvi de nom de carrer, és gratuit, i si que hi ha més temps a perdre en el xanvi de dades personals en rebuts, assegurances, etc… o sigui cost en € és zero

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s